INSPO !

 

Kan jo selfølgelig ikke glemme det store idolet mitt !

LUV U ROBYN AKA, Rihanna  ! 

Q - syneees ? :-)

- Fato Kamara 


 


Dato: 10.06.2012   Kl: 15:09   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

10.06.2012 :-)

Heei !

Jahh...Det har nok gått en stund siden jeg blogget sist..Men LOVER å bli bedre ;) Har så mye å blogge om, men har rotet bort kameraet og har vært så oppslukt av Tentamen og andre prøver ! Gikk faktisk utrolig bra på muntelig norsk tenamen ! fikk topp karakter (6)  Er jo litt stolt da, det at alt det harde arbeidet var verdt det !

De siste ukene på skolen, skal vi dra og bade med klassen og andre koselig ting ! Elsker været i Bergen i det siste, selv om det har vært litt vind. Ser utrolig fram til helga ! Skal i brullupsfest til en familievenn, og skal kansje ha overnattingsbesøk av to herlige piker ! Men akkurat nå passer jeg min skjønne lille bror David 

 Som dere sikkert er, har det gått  litt frem og tilbake med design her på bloggen, klarer bare ikke å bestemme meg !  Så fant jeg dette designte hos Katrine Aastrop, så bestemmte for å gå med dette, men alt er ikke pa plass endå, så kommer etter hvert ;) !

Herregud, har forelsket meg totalt i denne sangen ! Den er så digg :-) Neon Hitch har definilitivft havna på et av mine fravoritt artiser !

 

 

Er en stund siden jeg har tegna denne ;)

 

Q- Hva synes du om sangen ? Hvordan har din dag gått så langt ?

Q- Hva synes du om tegningen ?

 

- Fato Kamrara 

Dato: 10.06.2012   Kl: 14:57   Kategori: Blogg   Kommentarer: 2

Finfin dag

Heei !

Så utrolig fint vær her i Bergen, med sol og godt over 20 grader !  Jahh..Vet jeg ikka har blogget på lenge, men har vært opptatt med både ditt og datt, men skal sjerpe meg då ;)  Selv om sola skinner og vi nærmer oss "sommer måndene" føler jeg ikke at vi kan kalle det offisielt sommer, for skolen er stenges som er bare 28,29 dager til, men har alt begynt med sommerkosen. 

I forgås, og i går dro jeg og noen venner til helleneset og badet - Sykt koselig : D  Hadde desverre ikke med kamera ;P, hadde visst glømt det hjemme. Men vi hadde med engangsgrill og grilte pølser, sykt deilig med bading og grilkos i sola med venner 

 

Elsker dette quotet !  ♥ 

 

Q- Hva synes du om quotet ?

-Fato 

Dato: 24.05.2012   Kl: 21:17   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Nytt design

Heei ! :D

Good morning, hehe ♥ Har akkuratt stått opp, og er klar for å gripe dagen.

 Beklager fraværet, har vært utrolig opptatt denne uka, med forberedeler til tentamen i morgen og andre lekset ;p  Skulle egentlig gå tur i går med klassen, sammen med 4000 andre 8. klassinger rundt fra i Bergen, men klarte å brenne hånden min med vannkoker, rett før jeg skulle til å dra. Huden min etset av, og det svir som faen ! Har ikke vært på skolen i dag, og senere skal jeg til legevakten.

Enyway som dere ser har jeg fått et nytt design fra missindecisive - http://missindecisive.blogg.no  

Hun lager utrolig fine gratis desig og blogger bra, så om  du er på jakt etter et nytt design kan du godt ta en titt innom bloggen hennes ;)  Nå har jeg tenkt å kose meg med back 2 back episoder av frusterte fruer og bare chille 

Ikkje gale med speilegg til frokost    

Dato: 10.05.2012   Kl: 11:40   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Lekser - Good shitHeey !

 

Hehe, Dette blir da det første skikkelige innlegg på min nye blogg. Som dere ser, er jeg ikke helt ferdig med å sette alt på plass her på bloggen, men det kommer etterhvert ;)

Har en lang kveld foran meg, med en masse pugging og lesing til RLE- prøven i morgen + lekser. Flott liv ;p

Dagen i dag har gått ganske rask, rett etter skolen i dag tok jeg bussen hjem og henta David, min lille bror fra barnehagen. Stort sett har jeg ikke gjort så mye, enn å se etter David, og lese. Tror da i hvertfall det skal gå bra på prøven i morgen, ( Sier alltid det når jeg tror at det skal gå skikkelig bra, men egentlig går det veldig dårligt, hehe ), menmen, sånn kan det gå ;)

 

Noen som vil hjelpe meg ? ;)

 

 

Q- Hva har du gjort i dag?

-Fato ♥

 

Dato: 03.05.2012   Kl: 19:46   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Dato: 02.05.2012   Kl: 21:25   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0
 • Profilbilde
  Alder, Sted

  Her kan du skrive litt generell info om deg selv.


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits